Filtru de pret
Categorie:

Cu preturi intre:


Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Adresa de mail:


e

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii de Utilizare


Sunteti bineveniti la TrendyDecor.ro si va multumim pentru atentia pe care ne-o acordati. Pentru a putea vizita magazinul nostru trebuie sa stiti ca serviciile noastre sunt oferite cu anumite conditii. Daca vizitati magazinul TrendyDecor.ro, folositi sau veti folosi serviciile furnizate de noi inseamna ca acceptati conditiile de mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie.

Site-ul www.trendydecor.ro apartine si este administrat de catre SC Dotfinity Expert SRL.CONFIDENTIALITATEA
Pentru a intelege mai bine modul nostru de lucru, va rugam sa cititi cu atentie regulile de Confidentialitate care reprezinta, de asemenea, o conditie de vizitare a magazinului nostru si pe care Dumneavoastra o acceptati in intregime.

COMUNICATII ELECTRONICE
Atunci cand vizitati magazinul nostru sau cand ne trimiteti un E-Mail, inseamna ca Dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:
- sa primiti in acelasi mod de la noi mesajele;
- sa agreati mesajele postate de noi pe magazinul TrendyDecor.ro;
- ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.

DREPTURI DE AUTOR
Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea TrendyDecor.ro si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

ACCESUL IN WEBSITE
TrendyDecor.ro va ofera dreptul limitat de a accesa si folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descarcarii si stocarii (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau partial, a continutului acestui website, in situatia in care nu exista un accept scris din partea noastra.
Nu este permisa revanzarea sau folosirea in scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preturilor, partial sau in intregime, fara consimtamantul nostru scris;
Acest website, in totalitatea lui sau partial, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fara consimtamantul nostru scris; Nu este permisa utilizarea in frame-uri a marcilor, logo-urilor sau altor informatii specifice TrendyDecor.ro (inclusiv imagini, text, design, formularistica) fara consimtamantul nostru scris; Nu este permisa utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care sa contina numele TrendyDecor.ro sau alte marci inregistrate din acest website fara consimtamantul nostru scris;
Este permisa, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor catre pagina principala a TrendyDecor.ro atat timp cat acel link nu denigreaza sau pune intr-o lumina nefavorabila TrendyDecor.ro, partenerii sai sau produsele incluse in magazin.

CONTUL DUMNEAVOASTRA
Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului Dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul Dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola Dumneavoastra.
TrendyDecor.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul contului Dumneavoastra personal sau de a anula comenzi, cu conditia ca aceste operatiuni sa nu contravina legilor in vigoare.

IMPRESII, COMENTARII, COMUNICARI DIVERSE
Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducind injurii unui tert. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii politice sau orice forma de spam. TrendyDecor.ro isi rezerva dreptul (dar nu se obliga) sa elimine sau sa modifice un asemenea tip de continut.

DESCRIEREA PRODUSELOR
Echipa TrendyDecor.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele prezente pe website. Produsele pot prezenta o diferenta cuprinsa intre 1÷3 cm fata de dimensiunea din descriere. Totusi, TrendyDecor.ro nu garanteaza ca descrierea serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, va rugam sa ne contactati imediat pentru remedierea situatiei.

DEFINIREA GARANTIILOR OFERITE SI LIMITAREA
Utilizarea acestui website se face pe propria dumneavoastra raspundere 
TrendyDecor.ro nu garanteaza ca acest website, serverul gazda sau e-mail-urile trimise de noi nu contin virusi sau alte elemente daunatoare.
TrendyDecor.ro nu poate fi facut raspunzator pentru orice paguba de orice fel produsa de utilizarea acestui website, inclusiv - dar nu limitat la pagubele directe, indirecte, accidentale sau ca si consecinte.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR
Proprietarii TrendyDecor.ro vor face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acestia si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

POLITICILE TrendyDecor.ro, MODIFICARI
Va rugam sa revedeti si celelalte politici ale TrendyDecor.ro precum politica de preturi sau politica de retururi, politici care, de asemenea, conditioneaza vizita Dumneavoastra la TrendyDecor.ro. Ne rezervam dreptul de a face in orice moment modificari in magazin, la politicile firmei (indiferent care sunt acestea) precum si in aceste conditii de vizitare si utilizare ale magazinului TrendyDecor.ro.

Prin folosirea acestui site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:
- utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Informatiile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt".
- preturile,caracteristicile produselor sau orice alte informatii prezentate pe acest site au un caracter informativ iar www.TrendyDecor.ro isi rezerva dreptul de a le modifica la discretia sa, fara preaviz, fapt care insa nu va afecta comenzile deja primite.
- cu toate ca ne straduim sa va oferim informatii exacte, actualizate, nu oferim nici o garantie ca informatiile obtinute de pe acest site vor implini toate cerintele dumneavoastra, ca vor fi corecte, actualizate sau fara erori. In cazul in care observati orice fel de eroare, va rugam sa ne anuntati, pentru a putea corecta situatia in cel mai scurt timp.


NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice  S.C. DOTFINITY EXPERT S.R.L.  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: desfasurarea activitatii de livrare comenzi, reclama, marketing si publicitate.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi aceste date, insa refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea concretizarii acestor activitati. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizata, partenerii contractuali ai operatorului, furnizori de servicii si bunuri (ex. companie curierat).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la: office@trendydecor.ro

 De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Furnizarea cu buna stiinta de date false sau incomplete in timpul completarii unei comenzi este interzisa si ne rezerva dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanei in cauza.
Testati gratuit!
Transport gratuit!
(pentru comenzi
peste 250 lei)
paleta_culori