Filtru de pret
Categorie:

Cu preturi intre:


Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Adresa de mail:


e

Plata Livrare Returnare

Plata


Plata se poate face la primirea coletului. In cazul in care achitati contravaloarea comenzii prin transfer bancar (ordin de plata), in contul companiei, va rugam sa solicitati, folosind formularul de Contact, emiterea unei facturi proforme, pe baza careia veti achita comanda. Factura in original o veti primi o data cu livrarea produselor.

Important!

Pentru comenzi cu valori mai mari de 250 lei si achitarea prin transfer bancar, va asiguram transportul si va oferim o racleta in mod GRATUIT, beneficiind astfel de o economisire de pana la 14% din costul total!


Livrarea

Coletul va fi expediat prin curier rapid. Costul estimativ al transportului este de 21 lei pentru Ploiesti si 26 lei pentru alte localitati. Produsele vor fi ambalate corespunzator, pentru a se evita deteriorarea în timpul transportului. Prin urmare va rugam sa verificati starea coletului la receptie si sa refuzati coletele cu ambalajul vizibil deteriorat.

Politica de returnare SC Dotfinity Expert SRL doreste sa multumeasca toti clientii, in procent de 100%. Daca din anumite motive doriti returnarea unui produs, noi va returnam in totalitate suma platita pentru acel produs. Pentru aceasta trebuie sa aplicati pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile de la receptia acestora. Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris SC Dotfinity Expert SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. 


Cererea de retur trebuie sa contina:

  • - date cumparator: nume si prenume, adresa de e-mail;
  • - numar factura si data emiterii facturii ce fac dovada achizitionarii produsului/produselor;
  • - cauzele/motivele care au dus la aplicarea procedurii de retur produs(e) (optional);
  • - document primit de la firma de curierat (AWB)
  • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original, cu toate accesoriile si consumabilele aferente (racleta, etc), fara a reprezenta urme de uzura, modificare sau consum atat in cazul produselor cat si ale accesoriilor sau/si consumabilelor ce insotesc produsele returnate, cu documentele originale care l-au insotit (factura fiscala, instructiuni de aplicare, materiale promotionale, etc)

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC Dotfinity Expert SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma restituita cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, inclusiv pentru comenzile ce au asigurat transportul gratuit. De asemenea suma restituita nu include comisioanele aferente viramentului bancar sau a mandatului postal (daca e cazul).

Conditii de acceptare retur produse: Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit). Nu sunt acceptate spre returnare produsele ce au fost desigilate, aplicate pe perete sau orice alte suprafete. Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online si livrate prin curier. Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

 

Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii


Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Dar in cazul in care primiti un produs defect tot ce aveti de facut este sa contactati echipa SC Dotfinity Expert SRL si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate, in acest caz, de SC Dotfinity Expert SRL.

Produse livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate, in acest caz, de SC Dotfinity Expert SRL.


Pentru orice alte intrebari contactati-ne la pagina de Contact

Nota:
1. Politica de retur produs(e) mentionata mai sus se aplica doar produselor comandate online pe www.trendydecor.ro ce au fost receptionate de catre cumparator persoana fizica in urma transportului prin curier;
2. Pentru produsele ale caror colete reprezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, cumparatorul este rugat sa refuze receptia lor;
3. Produsele comandate online pe www.trendydecor.ro sunt livrate numai sigilat, in ambalaj.

SC Dotfinity Expert SRL isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil.

Testati gratuit!
Transport gratuit!
(pentru comenzi
peste 250 lei)
paleta_culori