Filtru de pret
Categorie:

Cu preturi intre:


Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Adresa de mail:


e

Instructiuni de Aplicare


Caracteristici Decoratiuni:


Aplicarea pe perete se realizeaza printr-un kit format din doua componente: folia de hartie (suport) cu modelul decupat si folia de transfer (cea de deasupra, transparenta) cu adeziv cu putere mica.


Recomandare aplicatii: Pentru decorarea peretilor cu imagini grafice deosebite.


   Folia este destinata doar pentru aplicatii de interior, exceptie facand folia pentru decoratiunile pentru autoturisme . Poate fi aplicata doar pe peretii care au suprafata neteda (vopsiti, peste tapet) si nu pe pereti rugosi sau deformati. Autocolantele, optional, se mai pot aplica si pe alte suprafete, geam, faianta, mobila. Suprafata trebuie sa fie neteda, fara asperitati.

IMPORTANT!

Datorita varietatii de vopseluri de pe piata, inainte de aplicarea foliei pe perete se recomanda testarea in prealabil a compatibilitatii dintre adezivul foliei si suprafata peretelui pe care doriti sa o aplicati. In acest sens puteti utiliza mini-decoratiunea gratuita. Pentru detalii referitoare la aceasta comanda va rugam vizitati pagina Mini-decoratiune gratuita.

Foliile decorative nu se aplica pe peretii care au fost vopsiti cu vopseluri pe baza de silicon sau pe baza de teflon! 

Depozitati autocolantul in locuri ferite de lumina soarelui la temperaturi între 10°-25°C.


Instructiuni pentru  instalare:


ATENTIE:
Pentru decoratiunile de mari dimensiuni va este necesar ajutorul unei alte persoane.


1. Stergeti foarte bine de praf peretele sau suprafata pe care doriti sa pozitionati autocolantul, folosind o carpa moale

2. Pe o suprafata plana, neteda, presati autocolantul cu o racleta (de care puteti beneficia in mod gratuit indeplinind  anumite conditii, vezi pagina Plata si Livrare) sau cu un obiect dur,  pentru ca folia de transfer (folia transparenta de deasupra modelului) sa adere mai bine pe model.

3. Ridicati usor folia de transfer cu modelul, indepartand folia de hartie de pe spatele autocolantului. Daca pe anumite portiuni observati ca modelul nu adera la folia transparenta de deasupra, mai ales in cazul modelelor cu zone foarte subtiri, reveniti putin si presati bine, apoi incercati din nou dezlipirea de pe hartia suport.

4. Mentinand folia de transfer (cu modelul) foarte bine intinsa, pozitionati pe perete in locul dorit.

5.Presati cu ajutorul racletei modelul pe perete.

6.Îndepartati cu grija folia de transfer, asigurandu-va ca autocolantul a aderat la suprafata dorita.


Pastrati folia de transfer daca in viitor doriti dezlipirea decoratiunii si, eventual,    amplasarea acesteia in alt loc.

Testati gratuit!
Transport gratuit!
(pentru comenzi
peste 250 lei)
paleta_culori