Filtru de pret
Categorie:

Cu preturi intre:


Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Adresa de mail:


e

Articole


Autocolante decorative pentru o locuinta trendy!

 

 

 

         TrendyDecor a aparut din pasiunea pentru design. Cu o experienta de peste 10 ani in design si inginerie industriala si cu o mare pasiune pentru design interior, fondatoarea magazinului si-a propus sa accepte provocarea de a-si promova hobby-ul si experienta prin lansarea magazinului on-line cu cele mai moderne decoratiuni de perete,  www.trendydecor.ro.

         Pozitionate in living, camera copiilor, hol, dormitor, bucatarie sau chiar in baie, autocolantele sunt cele mai moderne decoratiuni de perete. Acolo unde altadata ai fi asezat poate un tablou, potriveste acum un autocolant. Rezultatul va fi unul de exceptie.

Industria si designul mobilierului au evoluat, la fel si decoratiunile. Cu totii cunoastem ca, acum, in trend este designul minimalist. Incaperile sunt aerisite, decorate cu mobilier de calitate si autocolantele decorative sunt cele mai potrivite decoruri pentru perete intr-un astfel de interior modern. Optati pentru un camin trendy prin personalizarea lui cu decoratiuni de perete de tipul autocolantelor decorative!

         Decoreaza-ti biroul cu autocolante decorative!

 

         Lansat in luna mai a acestui an, TrendyDecor a inceput si o campanie de promovare in intampinarea sarbatorilor de iarna. Din luna octombrie ne gasiti si pe facebook, pe pagina www.facebook.com/TrendyDecor. Va asteptam alaturi de noi cu pareri si comentarii despre modele si decoratiuni.

 

         Va puteti inscrie la newsletterul nostru pentru a fi intotdeauna la curent cu ofertele si noile modele pe care le pregatim pentru voi. Nu pierdeti ofertele speciale!


         Vin sarbatorile! E timpul sa-ti decorezi caminul! Si nu uita, autocolantul decorativ este in trend asa ca poti face un cadou deosebit celor apropiati.
 
 Va asteptam cu drag,

 Echipa de vis…TrendyDecor
31.10.2011
Testati gratuit!
Transport gratuit!
(pentru comenzi
peste 250 lei)
paleta_culori